Indramning

Hos Glarmester Henrik & Bent har vi stort fokus på detaljen i alt hvad vi foretager os. Dette gælder også vores arbejde i forbindelse med indramning. Hos Henrik & Bent tilbyder vi både indramning af billeder i aluminiumsrammer og trærammer. Samtidig tilbyder vi også fotoindramning med ståfod på bagsiden.

Priser på indramning

Uanset om du ønsker indramning i aluminium eller træ, findes der mange forskellige priser, alt efter mål og type. Hos Henrik & Bent tilbyder vi to muligheder inden for indramning af stort og småt. Den ene mulighed er at du overlader montering til os. Alternativet er at du får din ramme løst leveret, og selv står for montering. Læs mere om vores priser på indramning her. Har du et billede / maleri, som ikke passer i vores standard mål, så er du altid velkommen til at kontakte os for en pris.

Inspiration til indramning

Hos Glarmester Henrik & Bent har vi gennem mange års erfaring oplevet lidt af hvert i forhold til opgaver. Vi har stået for indramning af blandt andet enorme billeder, vifter, medaljer og ketchere. Du kan finde inspiration til forskellige indramninger her.


Bestil rammer efter mål

Vi kan klare alt inden for indramning, og har du en specialopgave skal du endelig kontakte os. Vi har mere end 30 års erfaring som Glarmestre og står altid klar til at tage imod din opgave - både store og små. Kontakt os på telefon 39 40 48 52, og lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Leveret af