Nye vinduer og døre

Stå du og skal have udskiftet dine vinduer og døre, så ring til Glarmester Henrik og Bent. Vi har mange års erfaring og er altid klar med råd og vejledning.

Energi og miljø

Der er stor fokus på energi og miljø i både Danmark og udlandet. Det handler om at reducere energiforbruget og samtidig sørge for at behandle miljøet ansvarligt og med mindst mulig belastning.
Helt op til 10% af Danmarks samlede energiforbrug ryger direkte ud af utætte og dårligt isolerede vinduer. Ved at skifte til energivinduer, kan dette tal reduceres væsentligt. Der er således store penge at spare på varmeregningen.


Indeklima

Indeklimaet i vores boliger har stor betydning for vores sundhed på forskellige områder. Indeklimaet påvirker os forskelligt - eksempelvis er børn mere følsomme end voksne, og ældre mennesker mere følsomme end yngre.

Vinduestyper

Vinduer i træ
Vinduer i træ giver dit hjem et klassisk smukt udtryk - og anbefales især til ældre huse, hvor det er vigtigt at bevare den oprindelige stil.
Der er lidt mere vedligehold påkrævet med vinduer i træ, fordi træet påvirkes og patineres en smule hurtigere end træ/alu vinduer. Vi anvender kun deklareret nordlansk fyrretræ til vores trævinduer. Det giver stærke og robuste vinduer – og et perfekt udtryk i tråd med husets oprindelige facade.

Vinduer i træ/alu
Vinduer i træ/alu kræver et minimum af vedligehold takket været en klimaskærm af aluminium yderst på vinduet.

Træ/alu vinduer koster en smule mere end vinduer i træ, men omvendt sparer du penge og tid på vedligehold.

Vinduer i træ/alu beskytter træet effektivt mod vind og vejr – og er ofte det rigtige valg til det moderne hjem – hvor form og funktion går op i en højere enhed.


Vi samarbejder med kpk vinduer. Besøg deres hjemmeside her for at se hvilke muligheder der er eller bare for lidt inspiration.


Kontakt Glarmester Henrik og Bent

Kontakt os på telefon: 39 40 48 50, for mere information om priser, tilbud med mere.

Vi samarbejder med KPK Vinduer

Besøg deres hjemmeside for at se hvilke muligheder der er eller bare for lidt inspiration.


Se hjemmeside her

Leveret af